CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığından Pazar Ziyareti

01.04.2022

Cumhuriyet Halk Partisi Muratpaşa İlçe Başkanlığı, yayına hazırladığı Muratpaşa Bülten'in yeni sayısıyla birlikte pazar esnafını ve vatandaşları ziyaret ederek dertlerini dinledi. Vatandaş "zamlar, pahalılık belimizi büktü" sözleriyle dertlerini dile getirirken pazar esnafı da ülkede tarımın geldiği halden ve ürettiği ürününün para etmemesinden yakındı.


Pazardaki fiyatlardan yakınan bir vatandaş, "Markete gidiyoruz her gün zam, pazara geliyoruz her hafta zam. Evde dolabımızı nasıl dolduracağız, karnımızı nasıl doyuracağız bilemiyoruz." diyerek AKP iktidarının kötü ekonomi yönetiminin etkilerini ortaya koydu.


İlçe Örgütü olarak hazırladıkları bültenle AKP iktidarının fahiş zam politikasına 'Yeter Artık' dediklerini söyleyen CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin yaptığı açıklamada "Halkımız nefes alamaz duruma geldi. İnsanlar aç, pazarda, markette fiyatların durumu ortada. İktidar ekonomiyi yönetemediği gibi merkez bankasının kasasından kaybolan 128 milyar doları yerine koymak için halkın sırtına fahiş zamlar yüklüyor. Vatandaş geçinemiyor ama sarayın keyfi yerinde" sözlerine yer verirken ekonomiden dert yanan bir vatandaşa verdiği cevapta "Biz iktidara hazırız. Halkımızın, sizin sorunlarınızı görüyoruz çözümlerimiz de hazır. İlk seçimde bizlere destek verin saray şürekasının düzenini yıkalım, halkın iktidarını kuralım" diyerek seçmenlerden destek istedi.

Pazar Ziyareti 01.04.2022